LOCUIREA PERSOANELOR VULNERABILE, O TEMĂ DE DISCUȚIE DESCHISĂ

23.06.2023

Ieri, 22 iunie, a avut loc un FORUM CETĂȚENESC având ca subiect LOCUIREA PERSOANELOR VULNERABILE DIN CAREI, organizat de GAL Carei, în cadrul proiectului Sprijin pentru Grupul de Acțiune Locală Carei pentru Coeziune Socială în vederea implementării ”Strategiei de dezvoltare locală socială a Municipiului Carei, plasată sub responsabilitatea comunității”, contract POCU 390/5/1/123740. având ca subiect.

✅Scopul întâlnirii cu cetățenii a fost acela de a identifica și analiza cele mai potrivite soluții privind locuirea în Zonele Urbane Marginalizate ale municipiului Carei. S-a discutat despre proiectul de construire a locuințelor sociale, aflat în desfășurare, despre siguranța unui cămin în legalitate și despre pașii care trebuie realizați pentru a obține acte pentru terenul/ locuința ocupată etc.

✅Participarea cetăţenească este eficientă atunci când cetăţenii interesați de o anumită problemă se adună să discute, să-şi exprime părerile, aceste ocazii fiind utile pentru identificarea și aplicarea unor măsuri de sprijin adecvate. Mulțumim participanților pentru contribuția la discuții.