FIȘĂ DE PROIECT – EDUCAȚIE – AVIZATĂ DE CCS RESTRÂNS

21.01.2022

Vă informăm că fișa de proiect cu titlul „ÎNVĂȚARE PENTRU TOȚI”, selectată de către GAL Carei în cadrul apelului de fișe de proiecte OCU/GALCAREI/2021/5/5/OS5.1, a fost verificată și avizată de Comitetul Comun de Selecție Restrâns – organism tehnic, format din reprezentanți ai structurilor implicate în gestionarea POR și POCU.

Apelul de selecţie a fişelor de proiecte POCU a fost lansat în vederea implementării Măsurii 3. DEZVOLTAREA DE PACHETE INTEGRATE DE SERVICII EDUCAŢIONALE DESTINATE COPIILOR INCLUŞI ÎN SISTEMUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR, Intervenţia I.7 Sprijin pentru creșterea accesului și participării la procesul de educație a copiilor școlari și preșcolari din ZUM şi zonele funcționale aferente, din cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Carei.

Valoarea nerambursabilă a proiectului, depus de FUNDAȚIA NOI ORIZONTURI, în parteneriat cu ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 1 CAREI, GRADINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 1 și GRADINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 3 din Carei, este 2.254.573,00 RON.