INVITAȚIE FORUM – Locuirea în rândul persoanelor vulnerabile din Carei

10.05.2023

În contextul implementării Strategiei de dezvoltare locală socială a Municipiului Carei, plasată sub responsabilitatea comunității, Grupul de Acțiune Locală Carei pentru Coeziune Socială vă invită să participați la un FORUM TEMATIC, având ca subiect locuirea în rândul persoanelor vulnerabile din Carei.

Evenimentul se va desfășura marți, 16 mai a.c., începând cu ora 10, la sediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Carei, din str. Progresului, nr. 28.

Fiind cunoscută nevoia acută de dezvoltare a facilităților rezidențiale de tipul locuințelor sociale, care să ofere condiții de locuit decente familiilor dezavantajate din Carei, considerăm necesară o discuție de profunzime, care să implice cât mai mulți factori interesați. La acest eveniment sunt așteptați să participe specialiști în domeniul locuirii din partea administrației publice locale, experți ai organizațiilor care implementează proiecte în cadrul Strategiei, reprezentanți ai GAL Carei și ai altor părți interesate.

Cei interesați să participe la discuții sunt rugați să confirme participarea la agalccscarei@yahoo.com (precizând numele și prenumele, denumirea organizației/instituției, telefon de contact și/sau email) până cel târziu luni, 15 mai a.c. Datele furnizate vor fi folosite strict pentru implementarea și raportarea acestei activități. Trimițând datele solicitate, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea acestora.

Discuțiile vor contribui la înțelegerea complexității problemei și a identificării soluțiilor fezabile care să conducă la îmbunătățirea condițiilor de locuire la nivelul Zonelor Urbane Marginalizate din Carei, în contextul finanțărilor disponibile și a termenelor de finalizare impuse de acestea.