INVITAȚIE forum tematic specialiști / servicii sociale acordate familiilor vulnerabile din Carei

09.08.2023

Grupul de Acțiune Locală Carei pentru Coeziune Socială vă invită să participați la un FORUM TEMATIC, având ca subiect serviciile sociale oferite familiilor vulnerabile din Carei. Întâlnirea se va desfășura joi, 10 august a.c., începând cu ora 10, la sediul GAL Carei, din str. Progresului, nr. 28.

Pornind de la nevoile și problemele deja cunoscute, vom discuta despre acordarea serviciilor sociale destinate persoanelor vulnerabile din Carei, în mod interconectat și adaptat situațiilor din teren. O temă prioritară de dezbatere va fi menținerea și îmbunătățirea sprijinului educațional oferit copiilor, în contextul serviciilor sociale de care beneficiază familiile lor, având în vedere integrarea în comunitate a persoanelor marginalizate.

La acest forum sunt așteptați să participe specialiști în domeniul serviciilor sociale, reprezentanți ai Primăriei Carei – Direcția de Asistență Socială și Direcția Sănătate Învățământ, reprezentanți ai unităților educaționale din Carei, reprezentanți ai GAL Carei și ai beneficiarilor selectați, alți factori interesați.

Forumul tematic este organizat de GAL Carei în cadrul proiectului Sprijin pentru Grupul de Acțiune Locală Carei pentru Coeziune Socială în vederea implementării ”Strategiei de dezvoltare locală socială a Municipiului Carei, plasată sub responsabilitatea comunității”, contract POCU 390/5/1/123740. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la email agalccscarei@yahoo.com.