ȘCOLILE DE VARĂ ÎNVĂȚARE PENTRU TOȚI ÎNCHEIATE CU SUCCES

30.08.2022

Vacanța de vară a fost plină de învățare, joacă și surprize pentru școlarii și preșcolarii din Carei, care provin din medii dezavantajate. Ei au avut șansa de a participa la activități educative ghidate de specialiști, de a beneficia de o masă pe durata acestora și de a se bucura de un rucsac cu rechizite.

Școlile de vară s-au desfășurat în cadrul proiectului „Învățare pentru toți”, implementat de Fundația Noi Orizonturi în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 1, Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, Grădinița cu Program Prelungit nr. 3.

Activitățile non-formale pentru dezvoltarea abilităților de viață a copiilor, însoțite de asigurarea de rechizite și a mesei de prânz, contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor participanți, în acord cu ceea ce își propune Intervenția 7 din cadrul „Strategiei de dezvoltare locală socială a Municipiului Carei, plasată sub responsabilitatea comunității”, și anume a oferi sprijin pentru creșterea accesului și participării la procesul de educație a copiilor școlari și preșcolari din ZUM şi zonele funcționale aferente.

Mai jos puteți vizualiza imagini de la festivitatea de încheiere a activităților desfășurate pe parcursul verii de către preșcolarii din Carei. Ei au oferit părinților și invitaților câteva momente artistice, iar coordonatorii activităților le-au reamintit celor prezenți cât de importantă e educația pentru viitorul copiilor.

Aflați detalii despre proiect AICI.