VACANȚĂ CU FOLOS PENTRU COPIII VULNERABILI DIN CAREI

29.08.2023

Peste 180 de copii din învățământul primar și gimnazial, care provin din familii vulnerabile din Carei, au participat în luna august la o mulțime de activități de învățare. Magia s-a întâmplat în cadrul școlii de vară desfășurate în cadrul proiectului „Învățare pentru toți”. La finalul a două săptămâni de poveste, în 18 august, a avut loc festivitatea de încheiere, prilej de a împărtăși bucuria învățării părinților. A fost un moment de celebrare, într-un mediu prietenos, care a transmis mesajul că fiecare copil e apreciat și susținut în mod echitabil.

Felicitări tuturor celor care au ales să se lase vrăjiți de magia învățării pe perioada vacanței școlare și tuturor celor care au mânuit abil bagheta învățării!

Proiectul „Învățare pentru toți” este implementat de Fundația Noi Orizonturi în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 1, Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, Grădinița cu Program Prelungit nr. 3.

Proiectul se desfășoară în contextul Intervenției nr. 7 a „Strategiei de dezvoltare locală socială a Municipiului Carei, plasată sub responsabilitatea comunității”, care urmărește să acorde sprijin pentru creșterea accesului și participării la procesul de educație a copiilor școlari și preșcolari din ZUM şi zonele funcționale aferente.